21 порака од Мајка Тереза која секој треба да ги прочита12. Кога сте разочарани од една личност, не казнувајте друга. Сите луѓе се различни. Не губете ја способноста да верувате, да верувате и да сакате.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21