21 порака од Мајка Тереза која секој треба да ги прочитаМајка Тереза ​​е највлијателната жена во светот, а нејзиниот живот е најголемиот настан на дваесеттиот век. Постигнувањата на малата и кревка калуѓерка се навистина зачудувачки, а нејзината личност е од најголема важност за целото човештво. Денес избравме цитат што ги допре срцата на милиони луѓе.


1. Што можете да направите за да го зајакнете мирот во светот? Оди дома и сакај го своето семејство.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21