2016та – годината на “огнениот мајмун”Ова е годината на секоја жена.


Кинескиот хороскоп го опишува мајмунот како лукав, инвентивен, палав, љубопитен, вознемирен.

Жената под овој знак е отворена и мудра, магметична и интелигентна, но нејзиниот сестран талент би се ослободил целосно само со поддршка и стимулот на посилниот партнер.


Не е ли тоа сè она што не прави жени. И ако нејзините шеги го повредуваат некого, нека не заборава дека со шегата животот е полесен, а иронијата ни помага да ги погледнеме слабостите.

И така, мали и големи, девојки, жедни на секоја од вас во текот на годината да го носи огнот на љубовта – љубовта на мајката, сестрата, девојка, да заличи својот свет и да дава топлина, љубов и страст!

Бидејќи љубовта е жена!