20 животни принципи по кои се води секоја ВодолијаСе обидуваат да го задржат позитивниот дух дури и кога се прелавени од емоции. Но, кога се во стресна ситуација, потребно им е време за себе и често не знаат како да им го објаснат тоа на другите.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21