20 животни принципи по кои се води секоја ВодолијаНе можат да поднесат луѓе кои се сложуваат со сѐ што ќе кажат тие. Мора да постои дебата. Не можат да поднесат и луѓе кои само зборуваат, но не знаат да слушаат.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21