20 работи кои никогаш не треба да ги кажеш на неговата мајкаАко сакаш твојот маж да те сака – научи се да ја почитуваш неговата мајка! Тоа е закон!


И токму за тоа треба да се обидуваш да пазиш што зборуваш пред жената, која го дала животот на твојот партнер!

Следат 20 работи кои никогаш не треба да ги кажувате на вашата свекрва:


1. “Доста се мешаш!”

2. “Мајка ми не ме учела за тоа.”


3. “Никогаш нема да го воспитам мојот син, како ти што го воспита него!”

4. “Син ти веќе е оженет и јас сум најважната личност за него!”

5. “Прво научи се да зборуваш со твојата свекрва, потоа давај ми совети на мене!”

Страни: 1 2 3