20 интересни начини за врзување на шалШаловите се едни од омилените модни додатоци во ладните денови. Тие се волнена или свилена шамија, кои служат за завиткување на вратот, или за наметнување.


Шалот може да се врзе на многу начини. Погледнете го видеото и ќе видите 20 различни начини на врзување шал: