-15% ПОПУСТ НА АПСОЛУТНО СЀ…И НА ВЕЌЕ НАМАЛЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ! ВО СИТЕ dm ДРОГЕРИИ ОД 9.9 ДО 12.9.2021Кога станува збор за успешно одговарање на потребите и желбите на потрошувачите – dm дрогериите несомнено дека ги поставуваат стандардите за успех!


И покрај многубројните тековни акции, попустот до -30% на одредени природни козметички производи, попустот до -35% на одредени органски производи, кои ќе траат до 12.9.2021, тие решија да ни подарат уште една неодолива понуда: -15% ПОПУСТ на АПСОЛУТНО СЀ. Попустот ќе важи во СИТЕ дргоерии, цели 4 дена (9.9 – 12.9.2021) и ќе ви биде пресметан на каса! А, најважното е тоа што ПОПУСТОТ СЕ ОДНЕСУВА И НА ВЕЌЕ НАМАЛЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ!

Да не заборавиме дека на нивните полици може да најдеме производи за сè што ни треба – богатата понуда на повеќе од 14.500 производи за нега и убавина, за нега на мажи и бебиња, за хигиена во домот, како и нега на алишта, природна козметика, органска храна и додатоци во исхрана… Причина плус зошто пазарувањето во нивните дрогерии е уникатно искуство!


На вас останува само да си ги изберете потребните производи и да се упатите до најблиската дрогерија каде ќе го искористите дополнителниот попуст од -15% на АПСОЛУТНО СЀ и ќе заштедите при вашето купување! Едноставно, зарем не?