15 мажи кои ги гледаат своите невести за прв патРежисерскиот колектив Мичел Рајли пикчрс го создаде ова видео за 15 мажи кои ги гледаат своите невести за првпат во денот на нивната свадба. Тоа сигурно ќе ве трогне, пишува A Plus.


Ова е исклучително емотивен момент …

Повеќето од нас се замислуваат како ќе изгледа човекот со кого ќе го поминат остатокот од животот. Оној со кого ќе остарат, со кого ќе бидат заедно, ќе создадат семејство. И токму во овој миг во којшто се гледа невестата, младоженците ѕиркаат буквално во својата иднина.