“ТАНЕЦ” ќе го одржи Спектакуларниот 67ми НОВОГОДИШЕН концертНа 29.12.2016 година со почеток во 20.00 часот Националниот Ансамбл на Народни Игри и Песни на Македонија “ТАНЕЦ” ќе го одржи Спектакуларниот 67ми НОВОГОДИШЕН концерт.


Најубавите, најдобрите дела од годината што изминува но и секако делата кои се нашето Национално Богаство преку играта на играорците,песната на пеачите и прекрасните звуци на оркестарот ќе бидат изведени на сцената на Македонскта Опера и Балет.