14 тајни желби на мажитеРаботите кои силните половини ги мислат, но никогаш не би ги кажале на глас:


1. 8 март да се премести на 29 февруари.

2. Пластичната операција за зголемување на градите да се плаќа од здравствената каса.


3. За зачнување на дете треба заедничкото учество на еден маж и четири жени.

4 Сите жени да се алергични на злато, скапоцени камења и бунди.

5. Во женските носеви да има специјални филтри, за мирисот на пиво, пот и кромид.

6. За да го откачите градникот, да е доволно само да го допреш.

7. Циклусот на жената да биде еднаш во годината – тогаш кога почнува сезоната за риболов.

8. Влакната од носот и од грбот лесно да се накалемуваат на главата.

9. Должината на брадата и времетраењето на ерекцијата да се регулираат по своја желба – како нивото на звукот на телевизорот.

10. Автопатот да нема ограничување за брзината

11. И мажите да доживуваваат повеќекратни оргазми.

12. Да се измислени чорапи кои секогаш ќе бидат пар. Ако се остават на различни места, автоматски да се собираат еден со друг.

13. Капакот во тоалетот да се крева автоматски.

14. Ѓубрето само да се исфрла.