12 вежби, вкупно 7 минути на ден и ќе имате совршена фигураОваа програма за вежбање, вклучува 12 вежби за целото тело кое ќе го зголемат срцевиот ритам, ќе изгорите многу калории и ќе достигнете онанирачки цврста фигура.


Вежбите траат 7 минути. За да се постигне успех потребно е да ги правите вежбите барем еднаш дневно.