12 работи кои ги разбираат само жените што плачат1. Кога ќе ви кажат да се смирите, а вие не го правите тоа!


2. Кога мажите ќе ви кажат да се смирите, ви иде да ги гаѓате со нешто.

3. Не можете да ги воздржите солзите.


4. Бидејќи минувате во некоја фаза и сте “стереотип” емоционална жена.

5. И тоа е затоа што излегувате со мажи кои бараат жена која не изразува грам емоции.

6. Не значи дека сте слаба, бидејќи сте чувствителни.

7. Не избираат кога да плачете.

8. Ќе плачете пред луѓе.

9. Целиот град ви враќа носталгични сеќавања.

10. Дискуситирате на моменти во кои мажите не знаат како да реагираат на вашите емоции.

11. Од друга страна, жените исто така ве поддржуваат страшно многу. Женската солидарност е многу силна, кога станува збор за солзи.

12. Не сакате луѓето да внимаваат што зборуваат пред вас.