Што ги излудува хороскопските знациОвен

Не сака кога му зборувате што треба да прави. Секој што му ја наметнува волјата ќе биде исфрлен од неговиот живот. Не го сака својот шеф. Кога го има се однесува како да го нема. Никако не му зборувајте за неговите недостатоци.

Бик

Не сака кога некој му го уништува уживањето и кога некој му ја допира храната. Понекогаш не може да сфати дека нематеријалните работи се важни. Воздржаноста од креативни идеи исто така го излудува, но не повеќе од недостатокот на секс и финансии.

Близнаци

Ги нервира однесувањето на другите луѓе. Особено ги нервираат арогантни луѓе и песимисти со ограничени ставови и без смисла за хумор. Исто така, тешко ги поднесуваат ситуациите во кои мора да молчат или кога некој постојано ги прекинува, како и кога треба да им се прилагодат на другите.

Страни: 1 2 3 4