11 начини да препознаете дека се соочувате со дама од висока класа1 . Таа ве охрабрува да итате кон вашите цели во животот


2 . Таа не ве тера да бидете љубоморни

3 . Таа не страда од комплексот на принцезата


4 . Таа има свој живот

5 . Таа се грижи за себе


6 . Таа е уверена со непознатите

7 . Таа знае како да се однесува во социјалните мрежи

8 . Таа не е срамежлива

9. Таа има свое мислење

10 . Таа не се шегува

11 . Таа знае што сака од животот