10те работи за кои ќе жалите по 10 години“Само ако можеше …” е една од најтажната фраза која човек може да ја изрече. Еве 10 работи, за кои ќе жалите по 10 години, пишува блогерот Ангел Черноф.


1. Да носите маска, за да ги импресионира околните

2. Да дозволите некој друг да ги создава вашите соништа


3. Да го поминувате времето во лошо друштво

4. Да бидете егоистични и себични

Страни: 1 2