100-килограми девојче симна 35 килограми24-годишната Ешлин Мун од Шкотска била принудена да влезе во форма откако вагата покажала дека таа тежи повеќе од 100 килограми.


Таа се грижи сериозно за здравјето откако влегла во болница, а лекарите и откриле циста со големина на диња на едниот нејзин овариум.

Таа верува дека качувањето на килограми е директно поврзано со порастот на цистите, пишува британското издание “Indipendent”.


Таа почнала да спортува активно и да се храни само со здрава и нискокалорична храна.

Последните кадри кои таа ги објавила покажуваат дека таа е во исклучително добра форма и веќе намалила над 35 килограми.

eslin1eslin2