10 знаци дека сте во сексуална депресијаИ така, 10те знаци дека сте во сексуална депресија:


Немате никаква желба за “самодоверба”.

Идејата за долга љубовна игра со партнерот ви звучи како долгогодишниот труд.


Носите исти неколку пара стари бикини, ништо дека имате нов секси камшик.

Сигурни сте дека чаша вино е подобро од секс.

Носите ист градник, никаква разновидност.

Не се туширате долго уживајќи на вашето тело, туку влегувате само за брз туш и толку.

Не си го местите креветот, бидејќи и онака одите на спиење сама во него, па на кого му е гајле.

Се придавате на читање на еротски романи, и топло се надевате да ви се врати желбата за секс.

Случајната средба на секси маж на улица ви посегнува.

Пуштате порно филмови, од кои божем да научите нешто ново, а всушност ви се спие.