10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаЕдна од најголемите грешки при складирање облека е ставањето на истата да виси. На овој начин нема да заштедите простор во гардероба, но сигурно ќе ја уништите облеката.

Кога ја ставате облеката на закачалки, не заборавајте да ги прицврстите, бидејќи тие ќе ја задржат својата форма.

 

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9