10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаБлузи, кошули и фустани од деликатни ткаенини треба да се стават на закачалки. Волнената и плетена облека треба да биде на полиците.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9