10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаАко пантолоните се на закачалка, неизбежно е да се формираат набори. Најдобро е да ги ставите на закачалка, која може да се обеси на целата нивна должина.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9