10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаДолгите фустани и здолништа треба да бидат поставени на шината на самата гардероба. На тој начин, тие нема да се урнат колку што е закачалката со која го допираат подот.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9