10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаПлетената и волнена облека не треба да се стави на закачалка, бидејќи тие ја губат својата форма. Најдобро е да ги редите на полиците во гардероба. Преклопете ги џемперите и ставете ги на посебна полица. Ако ставите друга облека на нив, тие ќе ја изгубат својата форма.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9