10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаНе ги занемарувајте закачалките. Не е соодветно да се обеси целата облека на истата закачалка. Изберете закачалки според големината на облеката, според нивниот вид и тежина.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9