10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаВакуумските кеси станаа се повеќе популарни во последно време. Но, овој метод на складирање не е погоден за кожни палта и јакни, бидејќи тие ќе развијат непријатен мирис, па дури и може да ја изгубат својата форма.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9