10. вообичаени грешки што ги правиме при уредувањето на гардеробатаГардеробата е задолжителен дел од кој било дом. Но, иако целта ни е да ни си олесниме, честопати гардеробата изгледа како бојно поле во кое се фрла целата облека и не можеме да пронајдеме ништо. Еве неколку вообичаени грешки при изгледот на гардероба и како да ги избегнете, според Brightside.


Пред да ги ставите вашите зимски облеки во гардероба да бидат подготвени за следната сезона, императив е тие да се перат. Ако ги отстраните палтата што не се перени, тие ќе го изгубат сјајот и кожните облеки нема да бидат толку сјајни или еластични.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10