10-те заповеди за убавата жена10-те божји заповеди за убавата жена:


1. Да немаш други богови и да помниш дека ја создадов ЖЕНАТА во која ја вложив целата своја креативна енергија и ангелска чистота.

2. Не прави идоли, не се поклонувај на поп идоли и не се угледувајте на холивудските убавици, бидејќи најубавата жена не завидува.


3. Не изговарај го напразно името на својот Бог, за ништо не се жали и за ништо не страдај.

4. Одморај повеќе, за да си подолго млада – запамети го саботниот ден, дека е недела.

5. Почитувај ги татко ти и мајка ти, свекорот и свекрвата своја, за да ти продолжат деновите и во двете куќи

6. Не убивај со поглед. Најмалото е најгрдо.

7. Не прави прељуба.

8. Не кради туѓи шминки

9. Не лажи дека си стигнала до оргазам, бидејќи тогаш возљубениот ќе престане да се труди.

10. Не посакувај го дечкото на ближниот, ниту нејзиниот автомобил, ниту вилата со базенот и џакузито