10-те мисли на мажот, кога те гледа за прв пат голаВо моменти на интимност се случува во нашата глава да ни помине:


„Што ли си мисли тој за мене?” Неизвесност, загриженост, комплекси … сето излегува на преден план.

Еве некои интересни нешта за кои тој мисли кога ќе се соблечеме:


1. Во живо е подобра

2. Направив ли се како што треба?

3. Не ја облекувај повеќе оваа блуза

4. Вау!

5. Какви гради …

6. Што значи оваа тетоважа?

7. Ги има ли испрано скоро чаршафите?

8. Не ме интересира дали се преправаш

9. Ме гледа во очите …

10. Дали ќе ги познае моите желби?