Loading...

10 сигнали кои докажуваат дека е полуден по вас


Понекогаш е теко да ги дешифрирате мажите, но тоа не значи дека вешто се сокриваат. Еве неколку сигурни знаци кои откриваат дека е луд за вас.

Понекогаш на секоја девојка добро ќе и дојде магично стапче со помош на кое би можела да дознае што се мота во главата на нејзиниот симпатија или момчето со кое штотуку почнала да се гледа. Меѓутоа, постојат знаци кои зборуваат многу повеќе од конкретни познавања.

Ви се смешка

Кога ќе ве погледне ќе ви се насмевне. И тоа не само кога се обидува нешто да добие од вас. Зборува со вас многу, многу долго.

Припадниците на машкиот пол обично не се зборлести, но само додека не најдат некоја која навистина нешто им значи.

Ве гали

Кога дечкото не ја сака девојката, не се гали со неа. Ако ова го практикува, знајте дека тој се грижи за вас. Навистина го интересира се за вас.

Сака да дознае ама баш се за вас, што сакате, што не сакате, вашето омилено јадење, што ве засмејува…

Страни: 1 2