10 работи кои само сестрите ги разбираат10 работи кои само сестрите ги разбираат


1. Имате со кого да патувате

2. Можете да се фалите за разни нешта, без тоа да е фалење


3. Умеете да криете храна

4. Имате двојно поголема гардероба


5. Но, понекогаш недостасуваат работи од вашата гардероба

6. Имате со кого да разговарате на семејни собири

7. Имате исти алишта

8. Никогаш не треба да се објаснувате

9. Умеете да си простувате за се

10. Што и да се случувам, вие сте секогаш заедно