10 работи кои мажите ги мразат во креветот1. Навистина поголемиот дел од мажите паѓаат на малку груб секс, но кога станува збор за нивната “интимна зона”, тогаш не се баш задоволни. Затоа, драги дами, бидете внимателни, деликатни и нежни, кога ја „обработувате” зоната околу гениталиите и особено тестисите.

2. Прашања за време на сексуалниот чин во стилот на „Кога ќе завршиш?”, „Нема ли да завршиш веќе?” итн. се последното нешто што мажите би сакале да го слушнат во креветот.

3. Одбивањето од бакнежи, откако тој великодушно ви „донирал“ орални бакнежи е најблаго речено непристојно. Груба манифестација на себичност и неблагодарност, која мажите ја мразат.

4. Апсолутната тишина и тишина за време на секс навистина би можеле да бидат здодевни и да ги направат работите да изгледаат едвај не „мачни”.

5. Станувањето од креветот кон бањата во првата секунда откако сексот е завршен, било да е тоа за туширање, миење на рацете, забите и др. само ќе го натера партнерот да се почувствува непријатно.

6. Секакви разговори за време на секс, се неприфатливи!

7. Премногу пасивното водење љубов е една од најголемите грешки кои ги дозволуваат дамите.

8. Како што рековме и погоре едно од најпознатите досадни работи кои жените ги прават во кревет е целосна тишина.  Недостаток на било каков звук кој излегува од устата, ги збунува мажите.

9. Однапред се извинуваме за груб израз, но една од работите која мажите ја мразат е кога лежите како полумртва. Движете се, следете го ритамот.

10. Се сеќавате ли како последниот пат за време на оралниот секс, ви се слоши? Ако не може да се справите со задачата, подобро не се зафаќајте со оваа работа!