10 работи кои ги привлекуваат жените, без да се сомневаатАнкета меѓу дамите корисници на Reddit издвои 11 работи кои жените ги сметаат за особено атрактивни кај мажите и овие работи немаат ништо заедничко со надворешноста и финансиите.


1. Мил е – особено со непознати. Тоа го прави привлечен во очите на жените.

2. Се смее со глас – како нема да биде привлечен човек кој наоѓа радости во животот и не му е тешко да изразува радост.


3. Изгледот на рацете – излегува дека плочките на стомакот не се толку атрактивни за жените, колку машките раце. Зборуваме за тенкиот дел од дланките, од зглобот до лактот. Корисниците на Reddit овие машки елементи ги дефинираат како “еквивалент на женските гради за жените” и достојни за “да те привлечат”.

4. Блесокот во очите – Тоа не е нешто што можеш да го контролираш или симулираш – или блескаш, или не блескаш.


5. Зборува страсно – Кога зборуваш страсно за нешто за што ти е гајле, тоа ги привлекува жените.

Страни: 1 2