10 оригинални начини за да го честитате 8 -ми мартСе двоумите што да направите за да ја изненадите понежната половина?


1 . Напиши и мала песничка или мала поема
На тебе може да ти се чини лигаво, но на неа сигурно ќе и се допадне ! Која жена не би ценела своерачно напишана до неа песна или поема. Немате потреба да се замарате на римите или ритамот. Едноставно излејте ги чувства кон неа и тоа ќе биде доволно за да го направите празникот незаборавен!

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10