10 оригинални начини да го честитате 8 -ми мартСе двоумите што да направите за да ја изненадите понежната половина?


1 . Напиши и мала песничка или мала поема
На тебе може да ти се чини лигаво, но на неа сигурно ќе и се допадне ! Која жена не би ценела своерачно напишана до неа песна или поема. Немате потреба да се замарате на римите или ритамот. Едноставно излејте ги чувства кон неа и тоа ќе биде доволно за да го направите празникот незаборавен!

2 . Напиши го небото
Слични натписи се прават од мал авион во небото со помош на разнобојни гасови. Едноставно изведете ја на прошетка во паркот, подарете и црвена роза, погледајте го небото заедно и само почекајте … Реакцијата сигурно ќе ти се допадне!


3 . Оставете и бонбони на креветот
Не познавам жена која не сака благо … Било да е тоа за јадење или некој сладок гест.

4 . Билборд
Тука една кратка прошетка исто би била добар соработник. Фатете ја за рака и прошетајте се низ градот. Може дури да се преправате дека сте заборавиле на нејзиниот празник.


5 . Подгответе палачинки со чоколадо и однесете и ги во кревет
Какво прекрасно будење би било, ако е придружено со појадок и кафе во кревет. Ова сепак не би било доволно романтично, нели? Стани пред неа, направи палачинки и врз нив стави прелив во форма на чоколадно срце, на пример! Исто така, нема да ја навреди, ако во послужавникот поставите и еден !

6 . Расфрлете бонбони и рози низ целата куќа
Наместо да и го подарите вообичаениот букет од рози и кутија со бонбони во форма на срце, изненадете ја со тоа што ќе ги расфрлите розите и бонбоните по целиот стан каде што живеете.

7 . Колаж
Земете многу ваши слики, нека бидат најразлични од најубавите моменти досега. Бидејќи тоа ќе биде направено лично од тебе, и неа сигурно многу ќе ја израдува.

8 . Направете нешто своерачно
Што и да е! Дизајнирајте картица, бирајте цвеќиња, направи пијалак, колачи или пак некаков скапоцен камен, дрвена кутија … Всушност нема значење, под услов да е направено со помош на твоите две раце и силните чувствата кон неа.

9 . Остави мали благодарствени белешки, залепени низ целиот автомобил и стан
Измисли различни кратки пораки со кои да и заблагодариш за сè што прави за тебе. Не е важно што ќе пишува или каков ќе биде твојот ракопис. Залепи на ретровизорите во нејзиниот автомобил, на воланот, на рачката.

10 . Испрати и нешто по курир.
Без разлика дали и вие сте блиску, испратете цвеќе, бонбони, или др. поклон по курир. Тоа вистински ќе ја изненади!

Постојат илјадници начини да ја изненадите својата дама, но најубавиот подарок за една жена на крајот секогаш биле и ќе бидат три работи – внимание, верност и љубов!