10 креативни покривачи за креветЧовекот троши во просек околу една третина од својот живот во спиење. Затоа креветот, во кој спиеме, треба да биде удобен и пријатен.


Изданието boredpanda претставува 10 нестандардни покривачи за кревет, во кои секој може да најде нешто за себе.