10 кратки љубовни статуси на Александар Василевски1. Ако одиме против чувствата, тогаш одиме против себе, а штом одиме против себе, тогаш никогаш нема да ни биде убаво !!!


2. Ти си животот во мене, ти си моите мисли, ти си она што ме прави среќен кога ќе се разбудам, и ти си она што ме прави среќен кога заспивам !!!

3. Твојата близина е она за што сонувам, твојата прегратка е она за што копнеам, а твојата среќа е она за што живеам !!!


4. Колку и да се лажете себеси, ако постојат чувства, тогаш буквално сѐ ќе ви биде залудно !!!

5. Те сакам бидејќи знаеш да ја чуваш мојата душа, Душа која те сака само … ТЕБЕ …

6. Ти си мојот единствен грев кој би го правел … БЕСКОНЕЧНО …

7. Откако почнав да мислам на тебе, ми го зеде и сонот мој, да биде, Твој !!!

8. Тебе те одбра моето срце, те чуваше мојата душа, а те изгуби мојот разум !!!

9. Твојата љубов ми е преубава мене, но твојата иднина ми е бесценета, и тоа ќе биде така … СЕКОГАШ …

10. Кога душата сака, тогаш не постојат никакви … ПРЕПРЕКИ …