10. девојки кои важеа за грди, но имаа храброст да го докажат спротивнотоЗа жал, светот е уреден на таков начин што луѓето, кои се различни од другите, честопати наидуваат на потсмев. Потребна им е голема храброст да ги сакаат сите „разлики“ на нивниот изглед и да се справат со комплекси.


На следната страна запознајте се со девојките кои на целиот свет му докажаа дека всушност се убави. Тие се инспирација за сите оние кои се стремат да бидат во хармонија со самите себе.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11