Застанале да погледнат во излогот на еден скопски бутик. Погледнете што виделе внатре


Брендот најчесто е синоним за квалитет и добра услуга, но на македонско тло тоа и не е баш некоја пракса.

Ако во светот бутиците со познато име знаат да им овозможат посебен третман и услуга на купувачите, тука може само нешто да ги фрапира, за подоцна да имаат анегдоти за раскажување, пишува порталот vistina.mk.

Па така, во еден скопски бутик на светски позната етикета, на излогот застана ни повеќе, ни помалку, туку стаорец. Случајните минувачи кои решиле да погледнат што има ново од понудата во излогот – имале што да видат.

butik2