(Видео) Дојран го погоди земјотрес од 5 степени | Lady

(Видео) Дојран го погоди земјотрес од 5 степени

Утринава во 5:24 во Дојран се почусвствува земјотрес од 5 степени според Рихтеровата скала. Земјотресот е регистиран на 10 километри источно од Дојран, во близина на Кукуш.

Ова е најголемиот земјотрес од вчера. 

Извор: Facebook