Тој ја одгледал како да е негова ќерка! Еве како години подоцна таа му заблагодарила | Lady

Тој ја одгледал како да е негова ќерка! Еве како години подоцна таа му заблагодарила

kerka

Кристин Расел одлучи да се заблагодарам на нејзиниот очув за се што има направено за неа!

Кога нејзината мајка го сретнала, тој веднаш сфатил дека тие се еден за друг. Со оглед на тоа што немале пари за свадба, Дејв го продава своето милениче, автомобил марка Порше 914 од 1973 година. Во ниту еден момент не се покајал. Тој ја сака нејзината мајка, а Кристин ја одгледал како негова ќерка., И тој ја сака …