Lady

ФОТО: Фраер на денот [19.10.2011]

Дневна доза за плакнење очи, девојки! Која прв си го најде, нејзин си е :)

ФОТО: Фраер на денот [18.10.2011]

Еве еден топ дечко специјално за вас, лејдис!

ВИДЕО: Прасенцето Орми и колачињата

Орми е типично прасенце кое многу сака колачиња. Но, за жал му се надвор од дофат – некој ги поставил на фрижидерот. Видете ги креативните обиди на Орми да дојде до колаченцата за да ја смири својата опсесија :)

ФОТО: Фраер на денот [17.10.2011]

Денешниот избор за плакнење очи за дамите е…

ФОТО: Фраер на денот [16.10.2011]

Денешниот фраер што ви го прикажуваме специјално за вас, дами :)