Невестински глупости | Lady

Невестински глупости

nevesticuda13

Свадбата е еден од најважните и незаборавни моменти во животот на секое човечко суштество.

Но, понекогаш некои работи и вкусови излегуваат од контрола.

Па, девојки обидете се да не го правете ова на вашиот омилен ден :)