Неверојатно: Овие две бремени дами имаат само 4 недели разлика


Навистина е невозможно да поверуваме дека овие две жени се речиси истa фаза од бременоста, со само 4 недели разлика!

Сликата е на фитнес инструкторот Шонтел Данкан, која тогаш била во 5-тиот месец. Фотографијата покажува дека секоја бременост е различна.

На сликата идната мајка Данкан, кој е 185 см, го споредува стомачето со една девојка по име Нат, која го очекува своето трето дете.

“Разбрав дека имаме разлика само од 4 недели, па нашите деца ќе бидат на иста возраст, во класа и најверојатно ќе бидат најдобри пријатели. Терминот на Нат е во почетокот на март, а мојот е на крајот на март. Сите жени имаат различни бремености, но тоа не значи дека некои прават нешто погрешно. И двете имаме здрави бебиња, и двете досега имаме одлични бремености, се чувствуваме прекрасно и сме полни со енергија. ”

sontel1

Вие што ќе кажете за двете фотографии?