Најмодерната шминка за 2017 е … да не носиш шминка | Lady

Најмодерната шминка за 2017 е … да не носиш шминка

sminka11

Среќна вест за дамите, кои не сакаат да ставаат тонови шминка – сега на мода е сосема природен макиаж!

Оставете ги настрана тешките сенки, заситените кармини и вештачките трепки и уживајте во својата природна убавина со сосема минимално количество фон де тен, руменило и / или спирала.

Погледнете подолу неколку одлични примери: