Каков секс го полудува секој претставник од хороскопот


Јарец

Иако сите ги гледаат како големите традиционалисти на хороскопот, јарците ги сакаат забранетите љубовни игри. Нешто што би ги довело до возбуда е нивниот партнер да ги допира под маса. Доколку им кажете дека не можете да живеете без нив, исто така, им делуваат возбудувачки.

Водолија

Водолиите искрено уживаат на споделување помеѓу партнерите на интимните тајни. Општите разговори, смеата и искреноста се клучот кон срцето и страсната ноќ со нив.

Риби

Романтични прошетки, вечера, проследена со звук од гитара, романтичен филм – рибите се сонувачи на хороскопот и во однос на турбулентните ноќи, тие сонуваат за романтика како од филм. Релаксирачка музика, романтичен амбиент и нежни допири се рецептот за ноќта полна со страст.

Страни: 1 2 3 4