Категорија: ‘Живот’

7 знаци дека тој е мажот на твојот живот

Пронаоѓањето на мажот на животот не е лесен избор. Секој си има некоја фантазија за идеалниот партнер, со кој сè ќе биде идеално и вечно, бидејќи тоа не внесува во приказните и филмовите. Да, треба да сте возбудени и привлечени од партнерот, но реалниот живот нема многу заедничко со приказните. Се чувствуваш добро со него […]

Тој крие многу тајни: Пет нови факти за сексот

Сексот крие многу тајни, кои научниците од целиот свет активно се обидуваат да ги решат. Годишно во светот се одржуваат околу 80 истражувања посветени на сексот и сексуалноста. Еве ги резултатите за некои од нив: 1. Повеќе емоции – повеќе оргазми Британски научници открија дека повеќе задоволство од сексот добиваат емоционално развиените дами. Истражувачите ставиле на секс-распит […]

Замисли си број од 1 до 20, а потоа погледни што те очекува денес

За да дознаете каквa е вaшата среќа денес, замислете си еден број од 1 до 20, а потоа погледнете што пишува за него. 1. Одлично здравје – најубавото од сè. 2. Имате најверни пријатели на светот – тие се секогаш до вас!

Што значи ако ја имате буквата М на дланка?

Линиите на дланката можат да формираат различни облици, но можат да формираат и букви. Една од нив е буквата М, која се смета дека е многу ретка и луѓето кои ја имаат, не се случајни. Ајде да видиме зошто! Луѓето кои ја имаат буква М на дланка се исклучително надарени. Имаат силна интуиција, многу енергија, […]

Mажите едноставно не можат да останат рамнодушни: Ова се личните особини кои мажите посебно ги ценат од жените

Покрај сексуалната привлечност и страста, еве кои се личните карактеристики на една жена, на кои мажите едноставно не можат да останат рамнодушни. Искреност Вистинскиот маж почитува искрена жена. Во светот на лажни комплименти и љубомора искреноста е вистинско освежување. За мажот не постои ништо подобро од жена која искрено ќе му одговори на поставеното прашање. Можеби […]