Категорија: ‘Убавина и здравје’

Што да направиш, за да не завршиш брзо?

Најголемиот проблем за самодовербата на еден маж е неможноста да го одржи оргазмот и да достави максимално задоволство на жената. Според официјалните податоци на овој проблем се гледа кај 8-10% од мажите, но вистина е дека предвремената ејакулација е далеку повеќе вообичаен феномен, отколку што мислите. Кои се природните богатства, кои, за разлика од денешните […]

6 вежби кои може да ги правите во кревет

6 вежби кои може да ги правите во кревет

Жените кои раѓаат подоцна, живеат подолго

Истражување покажува дека жените кои го раѓаат последното дете по 33-годишна возраст, имаат два пати поголеми шанси да го прослават 95-тиот роденден во споредба со жените кои го раѓаат последното до 29-годишна возраст. „Тоа не значи дека жените треба да го одложат раѓањето на деца, за да го продолжат својот живот. Возраста на последното раѓање […]

Не очекувавте: Што се случува во нашето тело кога пиеме Кока-Кола

Луѓето ја консумираат, бидејќи е слатка и зависна. Знаете ли сепак што се случува со вашето тело кога ја пиете? Првите 10 минути: Содржината шеќер влегува во вашиот систем. Не една, туку 10 лажички! Ако каснете толку многу шеќер, ќе повраќате. Сепак тоа не се случува поради фосфорна киселина, која го убива овој сладок вкус.

Младиот Илија имаше 150 кг. Погледнете како изгледа сега

Младиот Илија Рајковчевиќ има 18 години, и е студент во прва година за бизнис и логистика на факултетот ”Гоце Делчев”. „Се започна на 01.07.2014 година, тогаш се одлучив да се сменам, едноставно неможев повеќе да се гледам во огледало, како тонам секој ден повеќе и повеќе осамен самиот со храната. Морам да му се заблагодарам […]