Категорија: ‘Низ времето’

Неможе да сокриете! Ова се знаците кои издаваат дека сте имале секс

Жените кои наскоро доживеале оргазам ги нишаат колковите додека одат, “се фрцкаат” и стапнуваат полесно тврдат научниците. Љубовниот поглед никогаш не може да биде скриен, кога една жена е бремена. Има и знаци кои покажуваат дека неодамна сте имале секс. Румени образи – Сексот го забрзува крвотокот и поради тоа, откако воделе љубов, образите на жените […]

Не постои ништо посилно од љубовта на мајката кон нејзиниот син

Не мислам дека има нешто посилно од љубовта на мајката кон нејзиниот син. Особено ако е единствен. Приказната која ќе ја прочитате е една од безбројните потврдувања. Тоа е сагата на заминат на “печалба” син во странство, кој го зел со себе семејството, но не и мајка си, а останала набргу потоа вдовица. Како и […]

Живеела тешко, немале ништо, но сепак одгледала седум сина – еве како денеска живее оваа мајка

Целиот свој живот Јованка Ѓуриќ била многу скромна и никогаш немала никакви барања. Многу се борела за своите седум сина да им обезбеди се, таа и ден денеска се обидува да го подобри сатстусот на семејствата кои имаат повеќе деца, пишува Вести24. Во нивната куќа секогаш можела да се почуствува љубов, т.е без оглед на […]

Кога е најдобриот период од животот за почеток на сексуалниот живот

Кога е најдобриот период за почеток на сексуалниот живот, откриваат американските научници. Тоа е меѓу 18 и 19 години. Причината е дека на таа возраст и момчињата и девојчињата достигнуваат физичка и психичка зрелост за овој чекор. Во истражувањето на стручњаците учествувале 5.000 млади лица помеѓу 14 и 25 години. Околу 50% од нив биле […]

Машки тајни кои секоја жена треба да ги знае

Може да си мислите дека знаете се за мажите, но дефинитивно има работи кои треба да ги слушнете од маж. Следат 6 машки тајни кои секоја жена треба да ги знае: 1. Немаме „појма“ што сакате Не знаеме дали да бидеме почувствителни или помалку чувствителни. Не знаеме дали тајно ја мразите нашата брада. Не знаеме каков е […]