Категорија: ‘Љубов и Секс’

Mажите едноставно не можат да останат рамнодушни: Ова се личните особини кои мажите посебно ги ценат од жените

Покрај сексуалната привлечност и страста, еве кои се личните карактеристики на една жена, на кои мажите едноставно не можат да останат рамнодушни. Искреност Вистинскиот маж почитува искрена жена. Во светот на лажни комплименти и љубомора искреноста е вистинско освежување. За мажот не постои ништо подобро од жена која искрено ќе му одговори на поставеното прашање. Можеби […]

Однесувајте се како дама: 5 бонтон правила кои мора да ги почитувате

Иако бонтон правилата понекогаш ни изгледаат како одамна да исчезнале од нашето општество, верувајте некои од нив сеуште се применуваат и денес. Тоа што сте жена автоматски не ве прави дама. Кога повеќето луѓе ќе го слушнат зборот “дама“, веднаш помислуваат на старомодна здодевна жена, која заборавила како да се забавува и која не е […]

Ќе те чекам, ќе те чекам… јас знам да бидам трпелива

Автор: Павлина Пејковска Откако се раздели со новиот пријател, Горана се сврте наназад, лесна како да танцува. Вљубена. Со желба да го види повторно. Ама тој беше заминат. Погледна и во небото. Ѝ се причини како да се доближуваат облаците, како мека и нежна свилена постела на која ќе го положи своето вљубено срце. Таа […]

Што ќе ви кажат хороскопските знаци, само за да ве легнат во креветот

Некои хороскопски знаци ги сакаат шегите, а други се сериозни. Еве кои се најчесто користени зборови од различните Хороскопски знаци. Овен Името ми е Бонд. Џејмс Бонд. Бик Имам шише шампањ и ми е страв да не се расипе дека подолго време стои така …

Кои работи ги бара една вистинска жена во еден маж?

Сме изминале долг пат од времето на нашите баби. За нив бракот и семејството биле главната цел во животот. Во денешно време, сепак жените сакаат нешто повеќе од животот воопшто и од љубовта особено! Во последните децении жените имаат направено големи чекори напред во светот, како и во нивните кариери и односи. Еманципацијата на жените […]