Категорија: ‘Љубов и Секс’

Со вежба и опуштање до сигурен оргазам

seksizena

Оргазмот е ослободување на насобраната сексуална тензија и енергија, кое предизвикува неверојатно задоволство. Некои го опишуваат како нежно штипкање, а други како експлозивно чувство по целото тело. Достигнувањето на оргазам предизвикува контракции на карличните мускули на секои 0.8 секунди. Кај некои контракциите се побројни отколку кај други. За многу жени оргазмот е недостижен врв за […]

Дали да се смирите со бившиот?

ljubov1111

Според мислењата на експертите, доколку постои шанса да се смирите со бившиот дечко, добро би било и да го направите тоа, но пожелно би било да следите неколку совети. Често пати се случува долгите врски да бидат прекинати можеби поради презаситеност или поради тоа што еден од партнерите сакал да ја однесе врската на повисоко […]

Што ќе научите за дечкото откако почнете да живеете заедно

deckoizneveruva

Веројатно си мислите дека знаете што да очекувате од идниот ваш заеднички соживот. Но, не е баш така. Во следните редови подгответе се да дознаете уште многу работи за односот како целина, за домаќинството, за вистинскиот карактер на вашиот омилен, како и за својата сопствена личност. Еве 5 од работите кои ќе ги научите за […]

Дали се променив заради него или станав верна на себе?

ljubovsrce

Една врска не може да постои без компромиси. Тоа сепак не значи дека не треба да имате мислење и да се борите за своето. Љубовта ќе опстои, дури и од време на време да и противречите. Во спротивно ќе се претворите во една сенка, продолжение на сликата на мажот до себе, а тоа не е […]

Еве што прво забележуваат жените во еден маж

flert

Мажи, ако се прашувате со што најмногу го привлекувате жените, тогаш одговорот не е мускулестата фигура. Првото нешто што забележуваат дамите, е насмевката, пишува во. “Дејли стар”. Целта на истражувањето е направено во Велика Британија по нарачка на производителите на медицинскиот производ Remescar, и била да утврди што најсилно ги привлекува неврзаните жени кога се […]